Тістоподільник гідравлічний SBS 20 U-T Sottoriva, Київ
Продам / купитибу (вживаний)
Тістоподільник гідравлічний SBS 20 U-T Sottoriva, Київ
Регіон: вся Україна, м. Київ (Петропавлівська Борщагівка)
Оновлено:
Тістоподільник гідравлічний SBS 20 U-T Sottoriva (вживаний).
Доступний за попереднім замовленням !
Фактичне фото зʼявиться найближчим часом.
Тістоподільник ідеально підходить для поділу тіста на заготовки квадратної форми, які використовуються для приготування багетів і батонів. Гідравлічна система з регулюванням тиску і тривалості паузи для обробки навіть самого крутого тіста.
Корпус фарбований , ножі з нержавіючої сталі, нейлонові вставки.
Машина має ножову систему з гідравлічним приводом, яка ділить шматок тіста на 20 рівних квадратних частин.
Вага шматка тіста для поділу 16 кг. Процедура роботи з подільником наступна:
1. Тісто укладається на стіл подільника.
2. Вручну опускається кришка
3. За допомогою рукоятки оператор опускає стіл, піднімає ножі і відбувається розподіл тіста
4. За допомогою регулятора встановлюється висота висунення ножів і опускання столу.
Технічні характеристики
Країна виробник - Італія
Країна реєстрації бренду - Італія
Кількість поділених шматків тіста, шт. - 20
Мінімальна вага шматка тіста, г - 150
Максимальна вага шматка, г - 800
Маса тісторозділювача , кг - 400
Габаритні розміри, мм - 570х700х1100
Потужність 1.1 кВт
Напруга 380 В. (//www.bboard.com.ua)
Dough divider hydraulic SBS 20 U-T Sottoriva (used).
Available for pre-order!
Actual photo will appear soon.
The dough divider is ideal for dividing the dough into square shaped pieces used for making baguettes and loaves. Hydraulic system with adjustment of pressure and duration of pause for processing even the steepest dough.
Painted body, stainless steel knives, nylon inserts.
The machine has a hydraulically driven knife system that divides the piece of dough into 20 equal square pieces.
The weight of a piece of dough for division is 16 kg. The procedure for working with the divider is as follows:
1. The dough is placed on the table of the divider.
2. The cover is lowered manually
3. Using the handle, the operator lowers the table, raises the knives, and the dough is distributed
4. Using the regulator, the height of extending the knives and lowering the table is set.
Specifications
Country of manufacture - Italy
The country of brand registration is Italy
The number of divided pieces of dough, pcs. - 20
The minimum weight of a piece of dough, g - 150
The maximum weight of a piece, g - 800
Weight of the dough divider, kg - 400
Overall dimensions, mm - 570x700x1100
Power 1.1 kW
The voltage is 380 V.