Універсальна овочерізка STvega Dicer H400 призначена для тривимірної нарізки кубиками та бруском (фрі)
овочів, фруктів, ягід, горіхів, м'яса та багатьох інших продуктів.
Принцип
роботи
Продукт завантажується через бункер, потім потрапляє в ротор, що обертається. Відцентрова сила притискає продукт до внутрішньої частини барабана.
Перший ніж можна регулювати вручну. Розмір вихідного отвору регулює перший розмір продукту, що виходить.
Далі продукт потрапляє на дископодібні ножі, які нарізають його на бруски. Розмір бруска залежить від відстані дискових ножів, що знаходяться у сеті.
Третій ніж - відсікач, нарізає на кубики, бруски. У разі демонтажу – продукт, що виходить, буде - брусок.
Можливе виконання ножів двох видів:
• Ніж рівний
• Ніж-пилочка
Види нарізки:
• ьКубики: для нарізки кубиками використовуються усі ножі. Для зміни розміру кубиків використовуються відповідні вали та регулюється товщина скибочок.
• Брусок (фрі): для нарізки гладкими та рифленими смужками видаляються або ножі для поперечної нарізки, або дискові ножі.
(//www.bboard.com.ua)
Технічні характеристики STvega Dicer H400
Продуктивність: 400-500 кг/год
Напруга: 220/380 В
Споживання: 1,5/0,75 кВт
Кількість обертів: 1440 разів/хв
Діапазон нарізки: 3-20 мм
Види нарізки: кубик, брусок
Розміри машини: 700 х 580 х 1070 мм
Вага: 120 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по
роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua
https://www.youtube.com/@ST_vega
https://www.instagram.com/st_vega_ - інстаграм сторінка
https://www.tiktok.com/@stvega - наш тік ток
https://t.me/vega_st_ua - телеграм канал
https://www.facebook.com/stvega1 - фейсбук